divendres, 10 d’octubre del 2008

Something in the way

Arriba el quart i inèdit Cultiva't de la temporada (del 9 d'octubre del 2008). Sí, sí, inèdit perquè després de varis problemes tècnics -primer es va solapar música i, un cop arreglat es va aturar en sec- el programa es va emetre a mitges i malament. De manera que l'única manera d'escoltar-lo és via aquest blog, a part de les repeticions de programes que fa Ràdio Igualada cada dissabte (entre 14 i 16 de la tarda aproximadament).

A més, hem deixat a la vostra disposició altra vegada el programa perquè pogueu descarregar-vos-el (aquí) i així pogueu completar el quart fascicle de la col·lecció de la temporada 2008-2009 de Cultiva't.

En aquest últim programa hem estrenat secció dins el bloc musical. L'Àngel Ruiz -el mateix Àngel que es queixava que el primer reproductor era petit, el mateix Àngel Ruiz de T'ho Canvio de Conca TV i el mateix Àngel d'Entitats a la Xarxa de Ràdio Igualada- s'ha sumat a la petita família de Cultiva't per portar-nos un recull de la seva música cada setmana. Aquest dijous va estrenar-se amb Grace de Jeff Backley i ja porta tota la setmana capficat en què ens portarà el proper dijous.

Dins el mateix bloc vam parlar amb Xazzar a l'espai de l'entrevista, que van explicar-nos els seus inicis i van parlar-nos també una mica de què tenen entre mans actualment. Després vam parlar amb Ricard Fusté per presentar la segona edició del Cine Club de l'Ateneu d'aquesta temporada amb la pel·lícula 'Al Otro Lado'. També vam fer un petit avanç del disc Lluna, Sang, Sal, Exili que es presenta divendres de la mà de la Llibreria Llegim...?, amb textos de Maria Mercè Marçal. Una altra de les propostes culturals que hem abordat en aquest quart Cultiva't és l'arribada diumenge de l'obra de teatre 'Germanes' al Teatre de l'Ateneu, dirigida per Carol López.

Un dia més hem acabat amb l'agenda Cultural del cap de setmana.

Esperem que en gaudiu!!!




5 comentaris:

Ràdio Igualada ha dit...

Hola cultivades! Ja veieu que teniu lloc preferent al blog del primer cafe! I moltíssimes gràcies per la paciència i l'ajuda eh! Sou unes cracks!

Que vagi molt bé!

Una cosa, amb lu guai que és la muntanya, amb l'herba fresca, i els ocellets piulant... per què hem de deixar granets de sorra, d'aquests que se t'enganxen a tot arreu del cos i no marxen ni que els matis?

Una abraçada!

Ràdio Igualada ha dit...

Hosti, ara he vist l'altre comentari... més parelles radiofòniques com vosaltres fan falta a la casa!

Una abraçada!

Ràdio Igualada ha dit...

Caram! No pot ser que m'ensaboneu tant! Per cert! que ara ja no puc canviar el cafè amb gel, hi volia afegir tallat amb gel, però es veu que ja no es pot... demà més coses!

He vist l'actualitzoom i genial eh!

Una abraçada!

Ràdio Igualada ha dit...

Senyores! Pengeu ja el cultiva't d'ahir, que no el vaig poder escoltar en directe i ja friso per saber de què va i quin és la música i el poema del principi...

Una abraçada!

Ràdio Igualada ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.