dijous, 25 de setembre del 2008

Collarets de llum

Arriba el segon programa de Cultiva't del 25 de setembre del 2008. En directe va patir alguns problemes tècnics -es va colar una cançó durant la secció de cinema- tot i que el programa estava ben enregistrat. 
Aquest dijous hem parlat de l'inauguració i el primer trimestre de la temporada de La Sala (Mercantil), hem entrevistat els Festuks i hem parlat amb el Cine Club de l'Ateneu que comença la temporada aquest divendres. A més, tampoc hi ha faltat l'agenda cultural. 

Si voleu descarregar-vos el programa sencer (ocupa relativament poc, 25 MB) heu de dirigir-vos aquí. Si teniu qualsevol problema, som per aquí.

Per escoltar-lo sense haver de descarregar-vos-el, us hem deixat aquesta magnífica cinta de cassette (perquè l'Àngel, per variar, va queixar-se que el reproductor anterior era massa petit i costava encertar el punt del timeline per avançar el programa).




PD: Quan entreu al blog es dispararà automàticament el reproductor del primer programa, no és que estigui equivocat. Per escoltar aquest heu de parar l'anterior i reproduir aquest.

PD2: Cal agrair, i culpa nostra no haver-ho fet públicament fins ara, a Red Pèrill la grandíssima aportació al programa; ha estat l'encarregat de fer totes les sintonies del programa, tant la d'inici, com la de l'entrevista com les diferents rauxes d'entremig!

2 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

Els Albatros estan aixecant el vol, diguemmmm... jurjur

Anònim ha dit...

els Albatros són bons, però Red Pèrill és boníssim, tot s'ha de dir!!!

Gràcies per les teves impecables creacions!