divendres, 17 d’octubre del 2008

Pensa en mi...

Cinquena entrega de la sèrie per fascicles de Cultiva't, del dijous 16 d'octubre. Si voleu guardar-ne una copia per a la posteritat, us l'hem deixat una setmana més aquí.

El programa s'obre amb la cançó Menuda de Joan Manel Serrat versionada per Immigrasons.
En el bloc musical coneixem de més aprop a Diego Paqué, que aquest cap de setmana serà a la Sala amb Albatros com a teloners. L'Àngel ens porta aquesta setmana una cançó probablement desconeguda per a molts i que li va fer ballar el cap durant un temps...
Més endavant la Cora parlarà amb la companyia de teatre Farrés Brother's, que han resultat nominats als premis butaca i ens explicarà com podem votar-los. A més, coneixerem a Ave Hernández de La Sonrisa del Lagarto i protagonista de 'Casa de Muñecas', l'obra que el Teatre de l'Aurora acollirà durant tres dies. 
Aquesta setmana ens acomiadem, a més de l'agenda, amb No Surprises, un dels temes del gran OK Computer de Radiohead.

Gaudiu-ne!




MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

3 comentaris:

Cora ha dit...

La tècnica principal del blog ha declarat, en directe, a l'estudi dos de ràdio igualada que hi ha un petit problema amb el servidor des d'on es descarreguen les músiques dels programes penjats.
Això és perquè, si ho he entès bé, el servidor està ple i llavors es colapsa quan li demanes que et deixi escoltar un programa més. Es bloqueja vaja, i s'hi nega.

Des de Cultiva't, ens sap molt de greu que no pogueu cultivar-vos en indirecte, i només podem dir-vos dues coses:
1- que espereu que es solucioni el petit problema
i 2- que us cultiveu en directe, el dijous a ràdio igualada o per internet, a radioigualada.cat, que també està bé!!

Bon cap de setmana!!

Àngel Ruiz ha dit...

Amiga cultivada A, tens un accent castellà brutal, m'atreviria a dir que de Salamanca capital, tot i que per la manera en que pronuncies les "p", diria que no és ben bé del centre de la ciutat, més aviat dels barris de les afores...??
Cultivada B, (el tema de les lletres és per l'ordre dels comentaris, no cal que sigueu malpensades) com sempre excel·lent l'elecció dels temes musicals per l'inici i el final, però a l'entrevista et trobo la veu una mica greu... no sé, una mica com de camionera, no?? com si no haguessis descansat bé...
Pel que fa a la nova secció de la cançó de l'Àngel, crec li dona un plus de qualitat al programa i n'enriqueix els continguts... (merda! encara estic loggejat!)
Per cert, tot i que hi ha moments en que no es pot escoltar online, la descarrega del programa sencer en mp3 des de megaupload sí que funciona.
Salut cultivades!

Cultiva't ha dit...

La cancó del principi és preciosa...

(no m'autocomento, sóc el teu germà suplantant-te...)